پرسش
سلام خسته نباشید ببخشید کسی میدونه این ارر چی میخواد بگه؟ Error occurred on line: 26 (frm_food_info) android.database.CursorIndexOutOfBoundsException: Index 0 requested, with a size of 0 at android.database.AbstractCursor.checkPosition(AbstractCursor.java:460) at android.database.AbstractWindowedCursor.checkPosition(AbstractWindowedCursor.java:136) at android.database.AbstractWindowedCursor.getString(AbstractWindowedCursor.java:50) at anywheresoftware.b4a.sql.SQL$CursorWrapper.GetString(SQL.java:377) at b4a.example.frm_food_info._activity_create(frm_food_info.java:370) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:732) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:351) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:255) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:144) at b4a.example.frm_food_info.afterFirstLayout(frm_food_info.java:104) at ...
در انتظار پاسخ 0
, 3 روز 1 پاسخ 38 بازدید کاربر جدید

پرسش
لا أحد يعرف هذا النوع من لعبة idnplay؟ أريد أن أحاول اللعب لكن لا أعرف كيف ألعب.
در انتظار پاسخ 0
4 روز 3 پاسخ ها 50 بازدید کاربر جدید

پرسش
عدم اجرای کد , در فراخوانی متد Button_Click من یک Button دارم که یکسری کد ها داخلش هست میخواستم این رویداد کلیک این button رو در ابتدای Loaded فرمم صداش کنم Btn_Cleantion_Click(sender, e);   اما این اتفاق نمیفته یعنی این رویداد ...
در انتظار پاسخ 0
, 6 روز 1 پاسخ 71 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام من می خوام با استفاده از یک دستور اگر بفهمم که آیا یک اکتیویتی فعال هست یا خیر و اگه مثلا فعال نبود برو فلان کارو انجام بده و البته یک دستور که از روش بفهمم که آیا یک لایوت ...
در انتظار پاسخ 0
, 7 روز 5 پاسخ ها 73 بازدید کاربر جدید

پرسش
با سلام! من با وردپرس در قسمت درباره ما خواستم نماد اینستا گرام رو نشون بده اما این اتفاقه نیافتاد و به جاش یه شکل نا امل رو نشون میده لطفا بگید الان چجوری این مشکل رو برطرف نم؟!
در انتظار پاسخ 0
, 1 هفته 3 پاسخ ها 84 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام دوستان من برنامه نویکت نصب کردم و پچش رو هم با موفقیت اعمال کردم اما رمز 16 رقمی که برای اکتیویت میده رو قبول نمی کنه در اینترنت هم روش اکتیوسازی رو اموزش ندادن و فقط پچ کردنو گفتن الان ...
حل شده 0
, 1 هفته 2 پاسخ ها 66 بازدید کاربر جدید

پرسش
با عرض سلام سیستم عامل بنده ویندوز10 هست و روش برنامه ابونتو رو نصب کردم قصد دارم ابونتو هم کارت وایرلسم رو بشناسه چطور این کار رو انجام بدم؟
در انتظار پاسخ 0
2 هفته 2 پاسخ ها 257 بازدید کاربر جدید

متاسفیم، پرسش خصوصی است.