مقایسه SSD با HDD
سلام
قبلا یک مقاله در رابطه با SSD نوشتیم که به صورت کامل SSD را تعریف کردیم و گفتیم که چه مزایا و معایبی نسبت به HDD داره، حالا اگر دوست دارید بیشتر راجب به SSD بدونید در این مقاله مقایسه ای بین SSD و HDD انجام دادیم که خوندنش خالی از لطف نیست، در ادامه همراه بپرسم باشید.

مقایسه SSD با HDD
مقایسه SSD با HDD
SSD نسبت به HDD عملکرد بالاتری دارد، در SSD تاخیر به میزان قابل توجهی کاهش یافته است و کاربران هنگام کار با SSD زمان بوت بسیار سریع تری را تجربه میکنند.
عوامل متعددی بر طول عمر درایوهای SSD و HDD تأثیر میگذارند، از جمله گرما، رطوبت و اثر اکسید شدن فلزات داخل درایوها. داده های هر دو نوع رسانه به مرور زمان کاهش مییابد، در حالی که داده های هارد دیسکها در روز بیشتر میمانند. کارشناسان صنعت توصیه می کنند SSD های بلا استفاده یا غیرفعال را در دمای پایین نگهداری کنید تا مجددا قابل استفاده شوند.
قطعات متحرک هارد دیسک ها احتمال خرابی را افزایش می دهد. برای جبران، سازندگان HDD سنسورهای ضربه را برای محافظت از درایوها و سایر اجزای داخل رایانه شخصی اضافه کرده اند. این نوع سنسور تشخیص می دهد که آیا دستگاه در حال سقوط است و اقدامات لازم را برای خاموش کردن هارد دیسک و سخت افزار حیاتی مربوطه انجام می دهد.

اجزای هارد دیسک
هنگامی که داده ها به بخش های مختلف روی دیسک تقسیم می شوند، عملکرد هارد دیسک ها آسیب پذیرتر میشود. برای تعمیر دیسک از تکنیکی به نام Defragmentation استفاده می شود. SSD ها داده ها را به صورت مغناطیسی ذخیره نمی کنند، بنابراین عملکرد خواندن بدون توجه به جایی که داده ها در درایو ذخیره می شوند، ثابت می ماند.
SSD ها دارای طول عمر مشخصی هستند، با تعداد محدودی از چرخه های نوشتن، قبل از اینکه عملکرد نامنظم شود. برای جبران، SSD ها از سطح سایش استفاده می کنند، فرآیندی که عمر یک SSD را افزایش می دهد. تراز سایش معمولاً توسط کنترلر فلاش مدیریت می شود که از الگوریتمی برای مرتب کردن داده ها استفاده می کند تا چرخه های نوشتن/پاک کردن به طور مساوی بین تمام بلوک های دستگاه توزیع شود.
SSD در مقابل هارد دیسک های هیبریدی

SSD HDD SS
نوع دیگری از هارد دیسک های موجود در بازار HHD یا دیسک هیبریدی نام دارند، که میتوان گفت تلفیقی از HDD و SSD است. HHD ها فاصله بین فلش و حافظه مغناطیسی دیسک ثابت را پر میکنند و برای ارتقاء لپ تاپ ها بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.
HHD ها یک معماری دیسک معمولی دارند که تقریباً ۸ گیگابایت فلش NAND را به عنوان بافر برای بارهای کاری، مبتنی بر دیسک اضافه می کند.
به این ترتیب، HHD برای رایانه هایی با تعداد محدودی از برنامه ها مناسب است.
موفق باشید.
ارسال نظر
شما باید وارد شوید یا عضو شوید تا بتوانید نظر ارسال کنید