عضویت در سایت

ورود

فراموشی رمز عبور

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ ایمیل خود را وارد کنید

ورود

عضویت در سایت

رایگان ثبت نام کنید و سوالات خود را بپرسید، همچنین میتوانید در پاسخگویی به سوالات دیگر کاربران نیز سهیم باشید، هر مشکلی در ثبت نام یا ورود داشتید با ایمیل beporsam@gmail.com در ارتباط باشید

در بین 1171 آموزش و 2025 پرسش به دنبال چه هستید؟

ویندوز
نصب آنلاین ویندوز

ویندوز 7,8,10,11
مشاوره
مشاوره خرید لپ تاپ و کامپیوتر

مشاوره حرفه ای دریافت کن
بلاگ
مقالات آموزشی

1k+
پشتیبانی آنلاین

سخت افزار/نرم افزار

آموزش اوبونتو – قسمت پنجم(مفهوم یونیتی)

سلام

با سومین جلسه از آموزش اوبونتو در خدمتتون هستیم، در جلسات قبلی موفق به پیکربندی ماشین مجازی،نصب اوبنتو در ماشین مجازی شدیم.

قبل از شروع کار با اوبونتو بهتره که با چند اصطلاح آشنا بشیم، اصطلاحی که زیاد میشنویم، یوینیتی هست، با بپرسم در ادامه همراه باشید تا با مفهوم یونیتی(Unity) آشنا بشید.

  • یونیتی چیست؟

یونیتی (به انگلیسی: Unity) یک رابط پوسته برای میزکار گنوم است که توسط اوبونتو برای این توزیع از گنو/لینوکس توسعه داده می‌شود. یونیتی برای نخستین بار در اوبونتو ۱۰.۱۰ نگارش نت‌بوک استفاده شد. این رابط کاربری برای استفاده بهینه از فضای صفحه‌ی نمایش به خصوص در نت‌بوک‌ها طراحی شده‌است. هدف اوبونتو از توسعه‌ی یونیتی، ایجاد یک محیط کاربرپسند بوده که بتواند کاربران خارج از دنیای گنو/لینوکس را نیز جذب این سیستم‌عامل نماید. در حال حاضر این پوسته تنها در توزیع گنو/لینوکس اوبونتو به عنوان پیش‌گزیده استفاده می‌شود.

توضیح بالا توضیح کتابی و مرسوم بود، حالا به توضیح ساده و قابل فهم یونیتی می پردازیم.

ide

مفهوم یونیتی

به زبان ساده یونیتی(Unity) یک محیط گرافیکی(رابط گرافیکی) بین ما و لینوکس هست، یا به عبارت دیگه همین محیط گرافیکی در حال حاضر که داریم باهاش کار می کنیم و روی اوبونتو نصب هست، یونیتی است.
یعنی دیگه لازم نیست برای انجام برخی کارها به محیط ترمینال لینوکس بریم و دستور بنویسیم، بلکه همانند محیط ویندوز که میتونیم با ماوس و صفحه کلید کار کنیم، در یونیتی هم میتوینم با ماوس و صفحه کلید برخی کارها رو انجام بدیم.

به محیط های گرافیکی لینوکس، دسکتاپ لینوکس هم گفته می شود(که البته دسکتاپ لینوکس رایج تر هست).

  • دسکتاپ های برتر لینوکس
مطلب پیشنهادی:  آموزش HTML - قسمت هفتم(کامنت)

لینوکس توزیع های مختلفی داره، مثل اوبونتو،آرچ,فدورا,کوبونتو,لینوکس مینت و …، روی هر توزیع به صورت پیشفرض دسکتاپ(رابط/محیط گرافیکی) نصب هست، مثل اوبونتوکه به صورت پیشفرض دسکتاپ(رابط/محیط گرافیکی) یونیتی روش نصب هست(البته میتونیم انواع دسکتاپ ها رو نصب کنیم).

برخی از دسکتاپ های(رابط/محیط گرافیکی) برتر لینوکس

Unity, GNOME, Xfce, KDE

این ۴ دسکتاپ، محبوبیت بیشتری در بین کاربران دارد.

در طول دوره آموزشی، این ۴ محیطی که در بالا نام بردیم را روی اوبنتو نصب می کنیم، تا با دیگر دسکتاپ های لینوکس هم آشنا بشید.

این جلسه از آموزش هم به پایان رسید، در جلسه بعد با قسمت های مختلف یونیتی آشنا می شیم.

هرگونه سوالی یا مشکلی در رابطه با مطلب فوق داشتید؛ در سایت بپرسید، پاسخگوی سوالات شما هستیم، برای پرسیدن سوال کلیک کنید.

موفق باشید.

درباره احمد آخوندیمدیر سایت

همیشه در تلاش برای یادگیری :) ارتباط با من: 09159352892

دنبال کردن

ارسال نظر

رفتن به بالا

سامانه آموزشی و خدماتی بپرسم

اولین وب سایت آموزشی و پرسش و پاسخ در ایران

بپرسم را میتوان به عنوان مرجعی برای آموزش و حل مشکلات دانست، در بپرسم سعی کرده ایم آموزش های برنامه نویسی، طراحی سایت، کار با نرم افزارها ها و… را آموزش دهیم. همچنین محیطی فراهم کرده ایم تا کاربران بتوانند در این محیط سوالات خود را بپرسند و مشکل خود را حل کنند.