عضویت در سایت

ورود

فراموشی رمز عبور

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ ایمیل خود را وارد کنید

ورود

عضویت در سایت

رایگان ثبت نام کنید و سوالات خود را بپرسید، همچنین میتوانید در پاسخگویی به سوالات دیگر کاربران نیز سهیم باشید، هر مشکلی در ثبت نام یا ورود داشتید با ایمیل beporsam@gmail.com در ارتباط باشید

در بین 1170 آموزش و 2023 پرسش به دنبال چه هستید؟

ویندوز
نصب آنلاین ویندوز

ویندوز 7,8,10,11
مشاوره
مشاوره خرید لپ تاپ و کامپیوتر

مشاوره حرفه ای دریافت کن
بلاگ
مقالات آموزشی

1k+
پشتیبانی آنلاین

سخت افزار/نرم افزار

آموزش اوبونتو – قسمت ششم(آشنایی با قسمت های مختلف یونیتی)

سلام

با جلسه ی ششم آموزش اوبونتو در خدمتتون هستیم، در جلسه قبلی با یونیتی آشنا شدیم و مطلع شدیم که اوبونتو به صورت پیشفرض از دسکتاپ یونیتی استفاده می کند، حالا در این جلسه یه معرفی و توضیح قسمت های مختلف یونیتی می پردازیم.

آموزش:

  • نرم افزار VMware را باز کنید و ماشین مجازی را روشن کنید و وارد محیط اوبونتو شوید.
  • اولین بار که وارد اوبونتو میشیم، محیط یونیتی(یا همون محیط دسکتاپ) به شکل زیر است.

IDE-Unity

که در ادامه به توضیحات هر بخش می پردازیم:

۱- این بخش رو میشه گفت مثل Taskbar ویندوز هست، همونطور که در Taskbar میتونید آیکن برنامه ها رو برای دسترسی راحت تر و سریع تر اضافه کنیم، این بخش هم به همین شکل است،در این بخش آیکن برنامه های به صورت پیشفرض وجود داره، برنامه هایی نظیر LiberOffice Write,LiberOffice Calc,LiberOffice Impress که این سه برنامه نرم افزار ورد،اکسل و پاورپوینت ویندوز می باشد، که در اوبنتو به صورت رایگان و پیشفرض وجود دارد.

همچنین در این بخش میتونیم به مروگر فایرفاکس که مرورگر پیشفرض است دسترسی داشته باشیم، آیکن تنظیمان هم وجود داره که با کلیک روی آیکن تنظیمات به صفحه تنظیمات اوبونتو هدایت می شیم، برنامه مهم و کاربردی دیگه ای که در TaskBar وجود داره برنامه Ubuntu Software است، در این برنامه میتونید به صدها نرم افزار و بازی دسترسی داشته باشید که با یک کلیک به راحتی نصب می شوند(در آینده توضیح مفصلی خواهیم داد). برنامه سطل آشغال،جستجوگر اوبونتو و آمازون هم در Taskbar وجود دارد.(این بخش را لانچر می نامند ).

مطلب پیشنهادی:  آموزش هارد ریست SAMSUNG Galaxy A30

در نوار بالایی که شماره گذاری کردم، که:

۲- ارتباط شبکه را نشان میدهد.

۳- میتوانید صدا را کم و زیاد کنید.

۳- ساعت سیستم را نشان میدهد.

۴- بخشی از تنظیمات در این بخش وجود داره، در این بخش میتونیم اوبونتو را ریستارت یا خاموش کنیم، به تنظیمات سیستم میتونیم دسترسی داشته باشیم و ….

این معرفی اولیه ای بود برای اینکه با بخش های پیشفرض یونیتی آشنا بشید، این جلسه هم به پایان رسید.

هرگونه سوالی یا مشکلی در رابطه با مطلب فوق داشتید؛ در سایت بپرسید، پاسخگوی سوالات شما هستیم، برای پرسیدن سوال کلیک کنید.

موفق باشید.

درباره احمد آخوندیمدیر سایت

همیشه در تلاش برای یادگیری :) ارتباط با من: 09159352892

دنبال کردن

ارسال نظر

رفتن به بالا

سامانه آموزشی و خدماتی بپرسم

اولین وب سایت آموزشی و پرسش و پاسخ در ایران

بپرسم را میتوان به عنوان مرجعی برای آموزش و حل مشکلات دانست، در بپرسم سعی کرده ایم آموزش های برنامه نویسی، طراحی سایت، کار با نرم افزارها ها و… را آموزش دهیم. همچنین محیطی فراهم کرده ایم تا کاربران بتوانند در این محیط سوالات خود را بپرسند و مشکل خود را حل کنند.