پرسش
درود به همه عزیزان من از کتابخانه androidx استفاده می کنم در نتیجه در فرگمنت ها از تابع setupwithviewpager نیز نمی توانم استفاده کنم. امکانش هست راهنمایی فرمایید که تابع جایگزینش چیست یا اینکه چه طور از این کتابخانه استفاده ...
0
, 6 روز 0 پاسخ ها 65 بازدید کاربر جدید

متاسفیم، پرسش خصوصی است.

پرسش
در کدهای اشکال وجود داره mysqli_select_db('beporsam_b4a',$conn); mysqli_set_charset('utf8'); در خط اول پارامترها جابجاست و در خط دوم پارامتر conn وارد نشده و Notice: Undefined index: username in C:xampphtdocsRegister.php on line 12 Notice: Undefined index: password in C:xampphtdocsRegister.php on line 13  
در انتظار پاسخ 0
, 1 هفته 1 پاسخ 78 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام من قبلا با شبیه ساز ممو کار میکردم اما حالا با ناکس کار میکنم اما موقع کامپایل این ارور رو میده cannot connect to daemon at tcp:5037: cannot connect to 127.0.0.1:5037: No connection could be made because the target machine ...
در انتظار پاسخ 0
, 2 هفته 2 پاسخ ها 100 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام لطفا کامل بخونید و راهنمایی کنید به خدا براتون دعا می کنم. من باb4a قصد توسعه یک برنامه رو دارم که کاربر باید در اون ثبت نام کنه. امروز قسمت ورود رو ساختم و خودم توی دیتابیس به صورت دستی یوزرنیم و ...
در انتظار پاسخ 0
, 2 هفته 3 پاسخ ها 134 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام من وقتی سورسیو از جایی میگیرم aideارور هایی میده که نمیدونم چی هستن میخوام کتابخانه بهش اضافه کنم که وقتی میرم قسمت کتابخانه ها هیچی برای من نمیاره لطفا راهنماییم کنید هر سورسی اضافه میکنم ارور میده
در انتظار پاسخ 0
, 3 هفته 11 پاسخ ها 101 بازدید کاربر جدید

پرسش
سلام، بنده قصد توسعه یک برنامه اندروید در سبک جواپ رو دارم منتهی به یک مشکلی برخورد کردم اینکه باید پکیج نیم و نام و ورژن اون برنامه ای که کاربر با استفاده از اپلیکیشن ساز میسازه باید تغییر کنه منتهی ...
در انتظار پاسخ 0
, 4 هفته 4 پاسخ ها 112 بازدید کاربر جدید