سوال
سلام و رحمت این ارور که مربوط به دیتابیس میشه رو می دونید مشکلش کجاست؟ همه چیز رو چک کردم درست بود نمی دونم چرا نمیتونه اطلاعات رو از دیتابیس بخونه android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: jvl_dars (code 1 SQLITE_ERROR): , while compiling: ...
در حال بررسی 0
, 18 ساعت 2 پاسخ کاربر تازه

سوال
سلام وقت بخیر من میخوام عکس هامو از موبایلم که آیفون هست به لپتابم که ویندوز 8 داره انتقال بدم کابلم کابل اصلی هست ولی موقع انتقال یه دفعه قطع میشه و این ارور رو نمایش میده : error moving file ...
در حال بررسی 0
2 روز 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام و عرض ادب ببخشید برنامه ی بنده چند تا اکتیویتی داره که می خوام منوی متریال من داخل تمام اکتیویتی ها نمایش داده بشه آیا باید تمام کدهای مربوطه را داخل تمام اکتیویتی ها بنویسم یا میشه کاری کرد که با ...
در حال بررسی 0
, 2 روز 2 پاسخ کاربر تازه

سوال
سلام من وقتی سیستمم رو روشن میکنم فایلی بصورت notpad که متن زیر را نوشته همزمان با ویندوز بالا میاد. و نمیدونم مشکلش چیه. ممنون میشم راهنمایی کنید. [.ShellClassInfo] LocalizedResourceName=@%SystemRoot%system32shell32.dll,-21787
در حال بررسی 0
5 روز 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام دوستان چه طورمیشه با api یک نرم افزار ساخت که محصولات ووکامرس رو نمایش بده یا مدیر بتونه با این نرم افزار یک محصول ثبت کنه لطفا اگه آموزشی دارید قراربدید ممنون
در حال بررسی 0
, 2 هفته 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام دوستان . میخواستم بدونم از ایتم های موجود در spinner  میتوان  بعنوان شرط در کوپری دیتابیس استفاده کرد . منظورم اینه که  مقدار یکی از ایتم های spinner  را داخل یک متغییر بریزم واین متغییر را در بخش  condition  فرمان  ...
حل شد 0
, 2 هفته 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام و خسته نباشید. لطفا میشه راهنمایی کنید که چطور همزمان که اسکرول عمودی انجام میشه، اسکرول افقی هم انجام بدم.؟؟؟  
در حال بررسی 0
, 1 ماه 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام خسته نباشید من یه ریسایکرویو درست کردم که چند گزینه براش ایجاد کردم از جمله دکمه ویرایش، حذف اطلاعات و کلیک روی نام که ریز اطلاعاتو نشون بده منتها تگ و سندر بلد نیستم بدم که با کلیک روی هر ...
در حال بررسی 0
, 2 ماه 1 پاسخ ها کاربر