گزارش
پرسش
سلام به همه. من یه برنامه ای دارم که محیط چت برنامه رو با کمک کتابخانه UltimateListView ساختم. حالا من نیاز دارم تا از دیتابیس آنلاین، چتایی که شده رو بگیرم و داخل این لیست نشون بدم. اما واقعا نمیدونم چه جوری!! اینم کدام:

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
0
, , , , 1 هفته 0 پاسخ ها 16 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
سلام. من یه برنامه دارم شبیه چت تلگرام. حالا میخوام وقتی کاربری با ایمیل خودش لاگین میکنه، فقط چتای خوشو ببینه. ممنون میشم راهنماییم کنید.

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
در انتظار پاسخ 0
, , 2 هفته 1 پاسخ 29 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
با اهداء سلام به همه و تشکر از آموزش ها و پاسخ گویی مدیر محترم سایت من در بحث بانک اطلاعاتی و هاست مشکل دارم. کدهای B4A و کدهای PHP رو طبق راهنمایی های سایت و دیگر منابع اطلاعاتی به درستی ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
در انتظار پاسخ 0
, , 1 ماه 4 پاسخ ها 155 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
خطا در کامپایل برنامه ای که از پایگاه داده اطلاعاتش رو می گیره. سلام دوستان این سورس برنامه منه. دانلود از این خط کامپایل نمیشه. هر کاری کردم ، هر اسمی گذاشتم باز هم خطا می ده. Soorehha_1 = ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
0
, 4 ماه 0 پاسخ ها 93 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
سلام من یه فرم دارم که داخلش دوتا combobox هستمیخوام وقتی استان انتخاب شد شهرهای اون استان تو کومبوباکس شهر لود بشهاول اینکه جدول شهر رو چطور طراحی کنم؟آی دی استان تو جدول شهر باید باشه؟ جدولهارو چطور طراحی و ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
0
, , 4 ماه 0 پاسخ ها 99 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
salam … khaste nabashid man yek client sql sakhtam to b4a va ta alan be database localnetwork  vasl mishod hala host gereftam ke database sql support mikone va behem ip va instancename dadan vali az android dige vasl nemishe be remote database ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
بسته شده 0
, 4 ماه 1 پاسخ 110 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
سلام به خدمت اساتید. مشکلی که دارم اینه که من وقتی میخوام توی دیتابیسم اطلاعات وارد کنم،خط مربوط به ورود اطلاعات را میخونه اما اعمال نمیکنه و خطا هم نمیده. این کدمه: sql.ExecNonQuery2("INSERT INTO tbl_contact (number_2) VALUES (?) ",Array As ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
0
, , , 6 ماه 0 پاسخ ها 123 بازدید کاربر جدید

گزارش
نظرسنجی
سلام .سوالم اینه که یه دیتا بیس آفلاین دارم که توش مثلاً ۴ رکورد هست برنامم توسط یک حلقه شرط این ۴ تا رکورد رو دونه به دونه میخونه و برای هر کدام یک ساب رو اجرا میکنه که تو ...

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
0
1 سال 0 پاسخ ها 255 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
سلام و خسته نباشید…   من میخوام فرمت یا Collation یه دیتابیس یا یه جدول از دیتابیس Phpmyadmin رو به Utf-8 یا چیزی دیگه تغییر بدم میشه راه حل یا آموزشی در این مورد در اختیار من بذارید لطفا؟   سپاس بابت زحماتتون

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
حل شده 0
2 سال 3 پاسخ ها 302 بازدید کاربر جدید

گزارش
پرسش
سلام من در مراحل ( ارتباط با سرور آنلاین در B4A) تا مرحله ۴ پیشرفتم. سوال من:چجور آدرس فایل آپلود شده در هاست را دریافت کنم؟.(من در مدیریت هاست تازه کارم)

دلیل شما برای گزارش این پرسش چیست؟

گزارش
لغو
در انتظار پاسخ 0
2 سال 1 پاسخ 387 بازدید کاربر جدید