سوال
سلام و وقت بخیر فرم لاگین را به این صورت ساختم از sixeof خطا میده آیا نحوه ی کد نویسی برای فرم لاگین ساده به این صورت اصولی است ؟ و استفاده از fetch بهتر است یا feych all <?php session_start(); require_once 'config/config.php'; if(isset($_POST['login'])){     $email = $_POST['email'];   ...
در حال بررسی 0
, 8 ماه 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام وقت بخیر آقا این افزونه ما مشکلش چی هست که توی وردپرس نمایش داده نمیشه https://uploadkon.ir/uploads/dd4214_23custom-word-database.rar این فایل افزونه   و این کدها <?php /* Plugin Name: پایگاه داده کلمات سفارشی Description: افزونه‌ای برای جستجو در دیتابیس کلمات و نمایش نتایج. */ // ...
0
, 8 ماه 0 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام وقت بخیر من حدود 1 هفته پیش افزونه ها و وردپرس سایتم رو بروز کردم قبلش بکاپ گرفتم . بعد چند روز دیدم منو سایتم پریده. سایتم رو به بکاپی که گرفته بودم برگردوندم ولی منو سایتم برنگشت. فک میکنم از ...
در حال بررسی 0
, 10 ماه 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام خسته نباشید من در حال طراحی یک سایت خبری هستم که به مشکل زیر برخوردم در زیر تصاویر را قرار دادم ممنون میشم راهنمایی کنید  
حل شد 0
, 1 سال 2 پاسخ کاربر تازه

سوال
سلام این کد بخش آخرین مطالب در قالب وردپرس وب سایت خودمه فقط میخوام یه کدی بهش اضافه کنم تا مطالب رو بر اساس دسته بندی خاصی نمایش بده چکار کنم دوستان ؟ <?php global $qaleb;?> <?php if($qaleb['last-post-ac']=='1'){?> <div class="clearfix"></div> <div class="box-a">
حل شد 0
, 2 سال 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام، وقت بخیر تو PHP چطور میتونم حالت debug یا همون حالتی که خطاها نمایش داده میشه رو فعال کنم، الات سایتم صفحه ی سفید نشون میده و هیچ خطایی هم داخلش ننوشته، خطاها رو که فعال کنم دیگه باید عنوان ...
در حال بررسی 0
, 3 سال 1 پاسخ ها کاربر تازه

سوال
سلام بنده فایل config رو توی فایل دیگه ای توی زیر پوشه بصورت require '../config.php' اینکلود کردم. همه چی حله اما مشکل اینجاست توی فایل کانفیگ با کد زیر آدرس صفحه اسلی هاست رو میگیرم و میذارم تو متغیر اما ...
حل شد 0
, 3 سال 1 پاسخ ها کاربر تازه