عضویت در سایت

ورود

فراموشی رمز عبور

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ ایمیل خود را وارد کنید

ورود

عضویت در سایت

رایگان ثبت نام کنید و سوالات خود را بپرسید، همچنین میتوانید در پاسخگویی به سوالات دیگر کاربران نیز سهیم باشید، هر مشکلی در ثبت نام یا ورود داشتید با ایمیل beporsam@gmail.com در ارتباط باشید

در بین 1171 آموزش و 2029 پرسش به دنبال چه هستید؟

ویندوز
نصب آنلاین ویندوز

ویندوز 7,8,10,11
مشاوره
مشاوره خرید لپ تاپ و کامپیوتر

مشاوره حرفه ای دریافت کن
بلاگ
مقالات آموزشی

1k+
پشتیبانی آنلاین

سخت افزار/نرم افزار

آموزش SEO – قسمت چهارم(نام فایل ها)

سلام

در قسمت قبلی از آموزش سئو پرداختیم به دامنه سایت و فهمیدیم که دامنه سایت و با فاکتورها و تاثیرات انتخاب خوب دامنه آشنا شدیم، در این بخش میخواهیم بپردازیم به Relevant Filenames که در اصطلاح فارسی به نام فایل هایی که در سایت قرار میدهیم، در ادامه همراه بپرسم باشد.

تاثیر نام فایل در سئو

تاثیر نام فایل در سئو

یکی از ساده ترین روش هایی که میتوانیم برای افزایش سئوی سایت استفاده کنیم، چگونگی نام گذاری فایل هایی است که در سایت قرار میدهیم. قبل از نوشتن این آموزش، تحقیقات زیادی را در مورد نام پرونده ها انجام دادیم و متوجه شدیم که موتورهای جستجو مانند گوگل، یاهو، بینگ و … در جستجوهای خود اهمیت زیادی به نام فایل ها میدهند، قبل از اینکه فایلی را میخواهید داخل صفحه سایت قرار دهید به این فکر کنید که این صفحه با چه نامی قرار است منتشر شود، سپس اسم فایل را متناسب با اسم صفحه قرار دهید.

فرض کنید آموزشی داریم با موضوع ثبت سایت در گوگل وب مستر؛ پس اگر عکسی میخواهیم قرار بدیم بهتره که برگرفته از همین اسم باشه.

روش نامگذاری فایل ها:

  • اگر نام فایل را کوتاه و توصیفی انتخاب کنید، بهتر است.
  • سعی کنید از کلمات کلیدی و نام عنوان صفحه در نام فایل استفاده کنید.
  • نام فایل ها حداکثر ۳ الی ۴ کلمه باشد و هر کلمه را با خط تیره(-) از هم جدا کنید.
  • از نامهایی مانند service,mobile,computer,food و این نام هایی که عمومی هستند هرگز استفاده نکنید، چرا که این نام ها عمومی هستند، اگر از این نام ها میخواهید استفاده کنید میتواند service-repaire, computer-learn و … استفاده کنید.
مطلب پیشنهادی:  انتخاب رنگ برای طراحی

مثال نام پرونده

برای رنگ های یک ماشین چند صفحه میخواهیم درست کنیم؛ بهترین نام گذاری که میتوانیم بکنیم به شکل زیر است:

همانطور که می بینید کلید واژه ها را با خط تیره(-) از همدیگر جدا شده اند نه با Underline(_).

اگر دقت کرده باشید تمام آدرس های اینترنتی که در لیست موتورهای جستجو نمایش داده میشود، بین کلیدواژه های صفحات از – استفاده شده است، پس میتوان پی برد که حتما و حتما باید از خط تیره برای جداکردن نان فایل ها و صفحات خود استفاده کنید.

پسوند فایل ها (File Extension):

نوشتن پسوند برای صفحات وب هیچ کمکی به سئوی سایت شما نمی کنند، چرا که این پسوندها فقط برای وب سرور ها و نحوه پردازش صفحات می باشد. تنها کاربردی که گذاشتن این پسوندها برای کاربران دارد این هست که بفهمند این صفحه، چه نوع صفحه ای است.

دایرکتوری ها:

آدرس دایرکتوری ها برای موتورهای جستجو از اهمیت آنچنانی برخوردار نیست، ولی سعی کنید نامی که برای دایرکتوری ها ایجاد میکنید کوتاه و مرتبط باشد/

این جلسه از آموزش نیز به پایان رسید، اگر سوالی در رابطه با این جلسه داشتید، در بخش پرسش و پاسخ سایت بپرسید.

موفق باشید.

درباره احمد آخوندیمدیر سایت

همیشه در تلاش برای یادگیری :) ارتباط با من: 09159352892

دنبال کردن

ارسال نظر

رفتن به بالا

سامانه آموزشی و خدماتی بپرسم

اولین وب سایت آموزشی و پرسش و پاسخ در ایران

بپرسم را میتوان به عنوان مرجعی برای آموزش و حل مشکلات دانست، در بپرسم سعی کرده ایم آموزش های برنامه نویسی، طراحی سایت، کار با نرم افزارها ها و… را آموزش دهیم. همچنین محیطی فراهم کرده ایم تا کاربران بتوانند در این محیط سوالات خود را بپرسند و مشکل خود را حل کنند.